PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2016 11:45:10 - Michal Sandr

Turecko po x-té - další díl

Vážený pane PhDr. Sládku. Já osobně i Vy jste mnohokrát komentoval neutěšenou a zrádnou politiku Turecka i jeho hlavního představitele, asi budoucího sultána, Erdogana. Nyní po nezdařeném puči, i když se mně zdá velmi pochybným, úplně v Turecku zanikly podmínky na dodržování ZÁKLADNÍCH LIDSKÝCH PRÁV A SVOBOD! Toto jednání je nepřípustné v tzv. „západní kultuře“, kterou propaguje Evropa! To mně přivádí na myšlenku, že stále více je Turecko hrozbou pro Evropu a Evropskou unii, ne jejím spojencem! Také byste, jako já, na tomto podkladě okamžitě ukončil všechna jednání o vstupu Turecka do Evropské unie a hlavně zamezil Turecku bezvízový styk s Evropou?! Mohl byste mi prosím na tuto velmi ožehavou otázku prosím odpovědět?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2016 11:04:51 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,Turecko nikdy evropskou zemí nebylo. Naopak je to odvěký nepřítel, který byl za vynaložení obrovských obětí všech Evropanů vyhnáni z Evropy. Ukončit veškerá jednání, vyloučit Turecko i z NATO. Ostnatý drát a miny na hranice s Tureckem.