Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2016 13:25:27 - Darma

Turci v Německu

Dobrý den, tak jsem se dočetla, že na demonstraci na vídeňském bulváru Mariahilferstrasse dav skandoval kromě Alláhu Akbar také hesla jako „jen řekni a my je zabijeme".
To nevypadá jako zvládnutá integrace. Myslíte, že politici registrují prohlášení pana Erdogana, že integraci ani požadovat nemůžeme? Že to je urážka? Víte tuším hodně velké problémy, tuší to i politici, nebo jsou opravdu tak mimo? Stačí jediný povel těmto lidem ...Co dělá naše republika pro naši vlastní bezpečnost, kromě výmyslů pan Sobotky a jeho nadšení pro dobrovolné přijímaní těchto kreatur. Omlouvám se, ale nemám slitování s těmito " uprchlíky " Ze školy si pamatuji, že naši předci bojovali za svobodu, a ne že se hromadně stěhovali za lepším a tam dělali bordel a vraždili. Občané očekávají rozhodné činy k naší vlastní obraně a ne plky a fráze, těch už máme plné zuby. Děkuji za Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2016 20:16:56 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,vím, že je to problém a na nezvládnutou imigrační politiku "starých zemí EU" upozorňuji dlouhodobě. Vámi zmíněná demonstrace Turků ve Vídni je jejím logickým důsledkem. Nic jiného snad ani čekat nešlo. Vnitřní bezpečnost je pak hlavně záležitostí jednotlivých členských zemí.
Nevím, proč nazýváte lidi, které vůbec neznáte, kreaturami. Sám odmítám jakékoli házení lidí do jednoho pytle. Vadí mi a Vám by určitě také vadí, když se podobným způsobem mluví o Češích. Nedělejme proto něco takového ani ostatním. Problémem nejsou lidé, kteří mají nárok na azyl (těm jsme povinni pomoci), ale neschopnost zajistit vymyhatelnost práva, tj.  vracet odmítnuté žadatele a účinně kontrolovat hranici EU.  
S pozdravemTomáš Zdechovský