Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2016 14:36:01 - Tabáček

Každý pátý Rus uvažuje o emigraci….Co vy na to?

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/409658-kazdy-paty-rus-uvazuje-o-emigraci-kvuli-spatnym-zivotnim-podminkam.html
Očekávám, že budete tvrdit, že jde o americkou nebo západní propagandu. Ale ono třeba do Ruska nechce ani moc lidí na dovolenou, byť je hezké. Přesto si myslíte, že bychom si měli brát z Ruska příklad a snažit se s ním utužovat vztahy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2016 9:59:51 - Ing. Jiří Dolejš

 Migrace provázela lidstvo po celou dobu jeho historie - někteří touží po změně, jiní hledají lepší místo k životu. Také z československa odcházelo v několika vlnách hodně lidí  Za první republiky i za režimu před rokem 1989. Soudit jakého typu jsou nynější  ambice rusů po vycestování ze země by chtělo důkladnější analýzu

Faktem je že ruská ekonomika má v posledních letech problémy, napětí lze jistě vidět i uvnitř poměrně konzervativního poltického systému. Příklady bych tedy vynechal. To vše ovšem nevyřeší eskalace Západu směrem na východ.- obchodní války a vojenské provokace. Nakonec by tratili všichni.