Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2016 14:39:14 - Tabáček

Každý pátý Rus uvažuje o emigraci

Píší o tom na novinkách. Můj dotaz. Máme se bát toho, že po imigrantech se Sýrie, budou přicházet ve velkém i z Ruska? Jak dlouho se podle vás tamní režim-Putin udrží ještě o moci? A myslíte, že pak čekají Rusko světlejší zítřky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 10:58:23 - Ing. Antonín Seďa
 Problém je v současné ekonomické situaci Ruska. Pokles Rublu znamená obrovské ztráty a drahotu. Pád ceny ropy snížil příjmy státního rozpočtu a omezil výdaje. Obyčejným Rusům se snížil životní standard. Proto ty nálady obyvatelstva. Nicméně si nemyslím,že hrozí migrační vlna,jelikož Rusové jsou nacionalisté a národovci. A také hodně vydrží. Otázka změny politického kurzu není v současnosti na programu dne. Opozice je slabá a roztříštěná , pouze komunisté představují možnou alternativu , pokud by se ještě ekonomická situace zhoršila. Zlepšení situace stojí a padá s cenou ropy a plynu a v postupné industrializaci země. To si uvědomuje i prezident Putin, který tuto cestu podporuje. Tak jako je nutná spolupráce s ostatními zeměmi, zejména z důvodu vývozu energetických surovin.