Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2016 8:41:36 - Kysilková

Vloni jste milostivě slíbili, že přijmete 400 uprchlíků. A jaká je realita?

Co dělá ČSSD a Dienstbier ? Takhle miliardy nerozfofrujete přes neziskovky a budete muset je dát důchodcům, ta ostuda . Nebo je dáte na zbrojařům EUSA na Válku ?
Takhle se lidé teroristů bát nebudou a nebudou poslouchat vaše pány z USA . Lidem se nelíbí se jim sem chcete cpát muslimské vyžirky a české chlapy pošlete na Rusa do Války ... Já vím řeknete ...zase Krym ?!?
Rusko nás Čechy Krymem neskutečně provokuje ?!?
Zinscenovalo manévry NATO na svých hranicích, zařídilo rozmístění amerických a dalších vojáků v Polsku a Pobaltí, dosáhlo toho, že Američané vyšlou své obří výzvědné drony nad naše "suverénní" území. Mám ještě ve výčtu ruských provokací pokračovat? Jak dlouho necháte ještě Rusko zneužívat naší holubičí povahy a piklit ho s Turkem , krást nám " Mírotvorcem Obamem danou k placení" Sýrii a Ukrajinu ? Zasáhněte pane poslanče , presidente EURODEFENSE.CZ , braňte ČR !
Nejlépe Osobně a hrdinsky v boji.
Vaši voliči Vám budou vděčni , při volbě nevěděli jakého "Válečníka" volí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 18:23:31 - Ing. Antonín Seďa
 Paní Kysilková prosím, nešiřte pomluvy a dezinformace. Kdo vám sliboval 400 uprchlíků , kdo podporuje válku či zbrojení. Možná ,že by jste měla více číst mé články či vystoupení na plénu sněmovny. A rozhodně jako jeden z mála politiků hájím české národní zájmy a zájmy občanů České republiky. Takže bych byl velmi rád ,abychom se bavili věcně a o realistických věcech. Nikoliv o chimérách či ideologických klišé. A mohu vás ujistit ,že žádný válečník sice nejsem, ale rozhodně bych za naší vlast bojoval. To mi můžete věřit.