Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2016 23:28:46 - tarot

nespravedlnost

pane poslanče,oba dobře víme ,že v EP nejste schopni vůbec něco změnit!!Jsou to jen vaše výkřiky do tmy!!Ti co vraždí v Evropě nejsou žádní psychopati,jsou to vyznavači islámu,to jen pro upřesnění!!A já se ptám,jak dokážete zabránit těmto TERORISTICKÝM útokům v Evropě,pokud si pamatuji,tak před rokem a půl se tady nic nestalo!!Dále se ptám,není na čase opustit EU?Pokud se rozpadne,všechny smlouvy zaniknou a státy budou mezi sebou obchodovat jako dosud!!Pryč z EU,to je jediné řešení jak zabránit pronikání islámu do ČR,životy jsou na prvním místě,to by jste měl vědět i vy!!Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 11:25:52 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Věřte, že teroristickým útokům nezabráníte, ať už jsem v EU nebo nejsme. To, že se nějaký psychopat rozhodne zabíjet, je fakt, který nelze příliš ovlivnit. Bohužel.
A spolupracovat pouze ekonomicky. Věřte, že bez politické spolupráce je to dosti naivní myšlenka, která nebude fungovat. Pokud státy vzájemně nesblíží legislativu, budou překonávat velké množství překážek a ekonomická spolupráce bude obtížná.
Zrušení EU je hloupost. Podle mě je na čase začít mluvit o všech jejích výhodách, které rozhodně nejsou jen ekonomické, ale i vytváří stabilitu a předvídatelnost evropského prostředí.
S pozdravem Tomáš Zdechovský