Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2016 11:38:55 - Ruda Neruda

K dotazu Jana Dušana - doplněk

Pane Zdechovský, dobrý den. Píšete, že zmíněné video nemění nic na Vašem názoru. Takže tedy pokládáte brutální vyhnání nepohodlných poslanců a následné podvodné hlasování s jejich kartami za demokratické? Já tedy ne !!! Referendum o připojení Krymu a volby v doněckých republikách neuznáváte (nebo máte odlišný názor od vaší strany?), protože prý byly uskutečněny pod hlavněmi samopalů. V Afghánistánu a Iráku to nevadlo? Je pravda, že obě země nebyly anektovány a připojeny jako další státy USA. Ovšem anexe může mít i jiné podoby. A co Kosovo? To nebylo anektováno, ale naopak odtrženo od suverénního státu, který byl navíc napaden bez JAKÉHOKOLIV mandátu. Není to náhodou čirá agrese?
Děkuji za Vaše vysvětlení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 15:14:20 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Nerudo,děkuji za dotaz.
Osobně nemám Ukrajinu jako hlavní téma, takže pokud chcete skutečně vést s někým diskusi, doporučuji se obrátit na mého kolegu europoslance Pavla Svobodu, který Ukrajinu osobně několikrát navštívil a zná přesně celou problematiku.
Jinak k problematice Krymu jsem se tady opakovaně vyjádřil. Jeho obsazení ruskou armádou považuji v 21. století za naprosto nepřijatelné. O referendech v Afgánistánu a Iráku nic nevím a o mém názoru na celý problém Kosova najdete mnoho názorů v mých předchozích článcích přes vyhledávače.
Já jsem byl přítomen v Evropském parlamentu situaci, kdy kolega ze strany Le Pen hlasoval její hlasovací kartou. Bylo to prokázáno i následujícím vyšetřováním. Osobně bych očekával rezignaci kolegy, ale k té nedošlo.
Přeji hezkou neděli.
Tomáš Zdechovský