ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2016 15:50:22 - křišťálová koule

Turci v Německu

Dobrý den. Navázala bych na Váš článek času staré Evropě. Jaký očekáváte vývoj kolem Turků v Německu a Rakousku, vezmete- li v úvahu ijejich počet,,(ne)integrovanost, islám, islamismus, ale především budete-li uvažovat v kontextu s vývojem v Turecku, protureckou podlézavostí A.Merkelové, Erdoganovým politicko mocenským tažením a hlavně jeho soustavnými proklamacemi k tureckým menšinám ( leckdy téměř za hranou zákona)?.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 21:19:47 - Jan Veleba

 Rakousko nemá Merkelovou a bude postupovat pragmatičtěji, tedy tam vidím schopnost přiznat omyl a odstoupit od dogma multikulti. Horší to je v Německu, kde Merkelová něčeho takového není schopna a musí být ze své funkce odstraněna, což se nepochybně stane. Pak bude záležet na tom, kdy se to stane, tedy do kdy bude mít fýrer v sukních moc a kdo ji nahradí. Ale jak jsem napsal - jsem přesvědčen, že Merkelová už pěje svoji labutí píseň, nicméně škody, které způsobila Německu a Evropě jsou obrovské a velmi těžko napravitelné. Během posledních několika dní je v Německu dnes už třetí útok islamisty na civilisty a obávám se, že to všechno je jen začátek.

Nálady obyvatel, ale i opozičních politiků budou v Německu gradovat a Merkelovou čeká neslavný konec.