Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2016 19:43:57 - Šmeral Bohumír

A nemá paní Kysilková pravdu se 400 úprchlíky ?

ofiko web min. vnitra....
"Kolik dobrovolně přijme ČR uprchlíků?
Povinné kvóty jsme odmítali, odmítáme a budeme odmítat. Nic neřeší! Jsme připraveni uprchlíky přijmout, ale trváme na tom, že solidarita musí být dobrovolná. Není to ale řešení.
.......
Nicméně Vláda ČR se zavázala, že v letech 2015 až 2017 dobrovolně přijmeme celkem 1500 uprchlíků. Letos by mělo jít o 400 lidí, příští rok o 700 a v roce 2017 o dalších 400.

Snad cenzor nesmaže tento odkaz na - nejde o HATTE-FREE .... http://www.mvcr.cz/migrace/clanek/migrace-casto-kladene-dotazy-casto-kladene-dotazy.aspx

Začínat odpověd "křištálově čistou lží" a denunciancí tazatele patří k Vaší socdem tradici ???

No a ještě chtít aby čtenáři PL opakovaně četli vaše výmysly o Mirumilovnosti Islámu a USA a NATO ?
Nejsme osli aby jsme žrali zatuchlé seno Vaší Sorosovsky Oranžovépropagandy .
To už raději vaše tvrzení .... "Máte se díky ČSSD nejlépe v historii ČR"........To je na Nobelovku ....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 20:22:37 - Ing. Antonín Seďa
 Pro pravdu se každý zlobí. Předně jsem reagoval na to,že jsem něco takového tvrdil já. Jsem sociální demokrat,ale opravdu nemohu zodpovídat za všechna vyjádření členů vlády či členů ČSSD .Proto zodpovídám pouze za slova,která jsem vyslovil. Podle posledních údajů MV nedosahuje počet lidí s přiznaným azylem v tomto roce ani 200 lidí .A opravdu je něco jiného,když vláda jedná zodpovědně a svobodné ,než když jí někdo přikáže povinné kvóty. A byl bych opravdu rád ,aby se nešířily dezinformace a strach. Je nutno se ptát ,komu to prospívá a kdo tyto lži a vymýšlí šíří .A pokud se vám nelibí moje názory a články ,pak je prostě nečtěte a ignorujte. A přestaňte urážet tradicí a historii sociální demokracie. Měl by jste jí být vděčen za kvalitní životní úroveň v naší zemí,za naší bezpečnost. A pokud jde o výrok ,který vám tak leží v žaludku,pak to jsou slova ,které jsem převzal od statistiky a nezávislých ekonomů. Ano,souhlasím, že ne všem se žije dobře,ale z pohledu historie je to pravda. A znovu opakuji,pro pravdu se každý zlobí .