ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2016 8:36:56 - Fannyx

Dotaz

Hezký den pane senátore. Tak se nestačím divit, kam nás ti naši a evropští kejklíři, kteří si říkají politici dostali. Zajímá mě váš názor: Neziskovka "Evropské hodnoty z.s." - co si o tom projektu může občan myslet, když zástupce prezidenta je Jakub Janda, exhibionistický homosexuál židovského původu? Dělají si z nás ti lidé legraci? Na jejich stránkách se dá nalézt výroční zpráva, z které je patrné jejich "oficielní" financování. Jak je možné, že na zdravotnictví peníze chybí a na tyhle lumpárny jsou? Za váš názor předem děkuji a držím vám palce! František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2016 14:43:39 - Jan Veleba

 Dobrý den pane Františku. I když píšete věty s otazníkem, tak je v nich vyjádřen Váš názor a já s ním souhlasím. Jenom nevím, jak myslíte, cituji: "když zástupcem prezidenta je Jakub Janda, ...", tomu nerozumím.

Jinak neziskovky dostávají ročně cca 7 miliard korun - část z našeho a část z bruselského rozpočtu a část ze zahraničních zemí a je jasné, že mnohé z nich jsou pláštíkem pro prosazování zahraničních zájmů, které často znamená vměšování se do našich vnitřních záležitostí. Je to naplňování ideje občanské společnosti, kterou prosazoval Havel.