ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2016 17:41:36 - rene

Vážím si vás proto, že odpovídáte

Navazuji na svůj dotaz, který jste nepochopil. Zajímalo mě, zda si myslíte, že bude někdy Rusko schopné uznat chybu (tomu se říká sebereflexe) za to, že se na dopingu ruských sportovců vláda prokazatelně podílela? Málem to takhle odnesli i poctiví sportovci. Nikde jsem ale nezaznamenal žádnou reakci Ruska ani našich politiků. Jako kdyby jim to nevadilo a snažili se to rychle přejít. Také nerozumím, proč se na dopingu vláda podílela. Trochu to na mě působí tak, že svým sportovcům nevěří. Nepotvrzuje se tak, že Putin pouští hrůzu, protože jinak je v koncích? Kdyby na tom bylo Rusko dobře, nemělo by potřebu se takhle zesměšnit. Ten komu ale kape do bot se často odhodlá k radikálním krokům. Vím, že máte k Rusku blízko, tak byste mi snad mohl osvětlit jejich mentalitu. Já ji totiž nechápu, a proto jsem se obrátil na své zákonné zástupce s žádosti o vysvětlení a pokud možno i jejich názor na postup Ruska k celé aféře. Hezký zbytek dne, pane senátore.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2016 20:27:02 - Jan Veleba
 Na to nemohu odpovědět, protože to nevím, jenom tuším. Bude asi tak schopné uznat chybu, jako jsou schopné už mnoho let uznat  "chybu" Spojené státy, která jim a Británii umožnila rozpoutat válku se statisíci obětí proti Iráku. Tenkrát byla "chyba" ve zpravodajských informacích. Spíše to ale byl úmysl a záminka.