ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2016 11:36:30 - Dahlie

80 migrantů

Dobrý den, pane senátore, co říkáte na to, že "pan" Sobotka nám sem přitáhne 80 běženců v této době, kdy je vidět, že ani jejich další generace se nám nepřizpůsobí, ale naopak na nás a naše děti a vnoučata budou ještě útočit. K tomu přece mandát nedostal a volby jsou ještě daleko. To není v ničí moci toto jeho řádění zastavit?? Nebo je takových likvidátorů vlastního národa ještě více ?? Děkuji Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2016 14:36:50 - Jan Veleba

 Nikoliv Sobotka, ale vláda, které Sobotka předsedá. Nezaznamenal jsem, že by se proti tomu někdo postavil, například pan Babiš. Ten něco jiného říká do médií a jinak se chová, když se o věci rozhoduje. A pokud se týká Sobotky? To nemá cenu komentovat, to je ekvilibrista, který sedí na dvou židlích. Jedna je bruselská a druhá česká, je to muž dvou tváří.

Když to shrnu, tak o přijetí uprchlíků může rozhodnout vláda a nikdo jí v tom bohužel nemůže zabránit. Potřebovali bychom tu Roberta Fica.