MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 12:08:52 - Darma

Muslimové

Reaguji na jednu z Vašich opovědí zde, kde zmiňujete Kláru Issovou, jakéhosi muslimského poslance apod. Problém je množství. Pokud pojedu někam kde není žádný Čech tak se přizpůsobím, pokud budu muslim, který přijede do Německa tak proč bych se integroval? Za 1. ani nesmím, za 2. přidám se k ostatním bratrům a budu čekat až se přizpůsobí Němci. Navíc ti integrovaní jsou pro ostatní špatní muslimové. Proto je " integrace " možná jen u jednotlivců. A to každý kromě politiků ví. A jelikož je tu nikdo nechce tak z toho budou časem frustrovaní a nebezpeční. Jako my ostatní frustrovaní občané. A pan Sobotka není Erdogan, tak ať spadne na zem. Na jeho podporu vyjdete možná Vy, Diensbír a Šabatová. Není Vám hanba jít proti vlastní lidem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2016 12:19:28 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, a ono jich tady je 200.000 jako Ukrajinců, nebo 100.000 jako Vietnamců? Není. Chceme jich tady tolik? Nechceme. Jsou prověřování? Jsou! Že jste frustrován, to vidím. Proti vlastním lidem nejdu. Pokud to nejsou náckové a další nesnášenlivé a protidemokratické živly ;-) A pokud nebudou naši občané chtít děti, pokud jich budou chtít málo, pak to stejně skončí špatně s celým národem i státem