Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 12:32:59 - Renata

Vážený pane prezidente

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán navrhl novelu zákona Za schvalování a podporu teroristického útoku bude trest až 12 let / ale také jen 3 roky) Copak cena života občana České republiky na cenu 3 let ve věznici, kde je TV, posilovna a jiné věci denní potřeby zcela zdarma a my všichni na tento komfort doplácíme. Odpovíte mi tentokrát, jestli Vám na to zbyde čas?? Velice ráda bych znala Váš názor na tuto novelu zákona. Vždyť za podvod dotal viník trest 12,5 roku a to nikoho nezabil. Velice děkuji za odpověď, já bych takovému člověku opravdu dala doživotí nebo nejméně 30 let, protože to je nebezpečnější než si připouštíme.
Renata Hašková
invalidní seniorka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 13:35:15 - Ing. Miloš Zeman
Myslím si, že rozpětí mezi třemi a dvanácti lety je zcela oprávněné. Jestliže nějaký puberťák napíše na Facebook, že je dobře, že došlo k nějakému teroristickému útoku, úplně stačí, když vyfasuje tři roky. Ten, kdo se na tomto teroristickém útoku přímo podílí, například tím, že ubytuje teroristu, nebo že mu poskytne vybavení, ten by měl dostat oněch dvanáct let.