Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 14:35:44 - Karel z depa

,,unijní politika ANO"

Podle Zelienkové se nezdá, že by hnutí ANO chtělo zůstat součástí Evropské unie a že by chtělo, aby nás Evropská unie brala jako rovnocenného partnera. Co k tomu můžete říci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2016 10:56:39 - Ing. Bohuslav Chalupa
Omlouvám se, ale k k řadě názorů (a jejich "znalostní" hodnoty) paní poslankyně Zelienkové se raději nebudu obšírněji vyjadřovat.V každém případě, pokud se i mediálně několikrát zmiňovala o panu Teličkovi, jako vedoucím expertní skupiny Hnutí ANO2011 pro zahraniční politiku, jehož respektuje a odvolává se na jeho názory a postoje, pak bohužel asi po celou dobu špatně naslouchala.Hnutí ANO2011 opakovaně  a jasně deklarovalo jak panem Teličkou, tak i panem Babišem a celou řadou našich dalších politiků, že je pro ČR nanejvýš potřebné a důležité zůstat součástí EU. Samozřejmě zároveň trváme, a myslím zcela oprávněně, na tom, že je nutné přistoupit, v rámci EU (EP, ER, EK atd.), k řadě změn, které chtě nechtě musí reflektovat současnou, zejména rapidně se zhoršující bezpečnostní situaci, nehledě k rychlým změnám probíhajících i v dalších oblastech života jak uvnitř Evropského společenství tak i v jejím vnějším prostředí.O názorech paní Zelienkové, o jejich relevantnosti, si musí každý občan udělat tak jako tak svůj vlastní názor.....S pozdravem