MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 14:41:02 - pistolnice

muslimové ll

Dobrý den, odpovídáte tazatelce , že tady zatím není 100 000 muslimu, jako, Vietnamců , prominte to je tedy odpověď , pokud si obcane tohoto státu nepřejí ve sve zemi ani jednoho muslima, tak se Sobotka musí ridit co odsouhlasila PS- zadne přijímání nových kvót ! Premiér toto porušuje a je to na žalobu k ustavnimu soudu !!! Jen vlastizradce se takto chova - jde proti vlastním občanům , kteří islamisty do Česka nechtějí! Jste v koalici , vase strana a Vy osobne, jeho jednání schvalujete a dali jste mu k tomu, vase požehnání ? Vy - vláda , si pořád myslíte , že si můžete dovolit cokoliv ?? Myslím, že vam obcane teto republiky nedali ve volbach svolení ani mandát , aby jste začali zamorovat tuto republiku kriminalnimi živly !! Nevím proc vyhrozujete , že když nebude vic, deti, tak to bude spatne. Proc nepodporujete rodiny , proc dáváte miliardy neziskovkam ?? Na imigranty dáváte stamiliony z našich daní a na rodiny , aby se rodily deti, pár korun ? Není Vam hanba? Není, že !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2016 18:50:31 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, pokud si občané přejí porušit ústavu, tak to neznamená, že se bude porušovat a šikanovat lidi na základě náboženství. Žádné nové kvóty jsme neodsouhlasili. K ústavnímu soudu jsou vaše návrhy, kdyby se realizovali. Směšujete mohamedány a islamisty. ČR nezamořujeme kriminálními živly, nelžete! Nevyhrožuji, konstatuji holý fakt. Rodiny podporujeme a rozhodně ne pár korunami. To jste asi spadl z ruského satelitu, ne? Ne, hanba mi není, protože to, z čeho nás viníte, jsou nesmysly.