MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 14:44:03 - Marketa Jandísková

Jak zajistíte při dovozu migrantů bezpečnost občanům?

Dobrý den,
nemohu si pomoci, ale díky bezhlavé vítací politice Merkelové, dopadla nejen takto tato stařenka. Nebýt otevřených hranic, nic takového by se nestalo! Nezlobte se na mě, ale lidi z jiných kultur, co mají jinou mentalitu nelze integrovat v pokročilém věku - výchova dle psychologa Freunda o tom jasně mluví. Prvních 5 let je nejdůležitější pro osvojení si dobra/zla, vnímání a emocí, po-té už je to pasé. Vše je dáno jejich výchovou a tu zpětně nezměníte. Možná mi budete říkat, že se někteří integrovali, ale do jaké doby? Než tu budou vraždit? Dal by jste ruku do ohně za muslimy u nás žijící???? Dal by jste vsázku Vaše místo ve veřejném zájmu státu????

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410359-uprchlik-z-eritreje-znasilnil-na-hrbitove-v-nemecku-79letou-duchodkyni.html

Nezlobte se na mě, ale to, že někoho znásilní migrant nebo zavraždí na území Evropy dopředu nikdo nezjistí. Jenže u migrantů je pravděpodobnost hodně vysoká, že se to prostě stane a víme to všichni.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2016 18:56:20 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, kolika znásilnění se dopustili Vietnamci, kterých je zde 100.000 a jsou z jiné kultury? Nikdy jsme nebyli zastánci multikulty a podporovali důslednou ochranu Schengenského prostoru. Stařenky nevraždí. Vraždí mladí lidé narození a mající občanství těch zemí. Tudíž by uzavřené hranice nepomohly. Každopádně sem přicházejí legálně prověření lidé. Za některé muslimy zde žijící bych ruku do ohně nedal. Stejně jako za mnohé naše občany. Navíc máme u nás české konvertity k islámu. Ty odsuneme? A o jakou statistiku se opíráte, že kriminalita u migrantu je vyšší než u naší populace? Nedávno naše občanka ubodala druhou v supermarketu. Tak všechny ženy odsuneme?