MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2016 20:11:01 - Darma

Jak zajistíte při dovozu migrantů bezpečnost občanům ?

Předchozí tazatelce kladete otázku "A o jakou statistiku se opíráte, že kriminalita u migrantu je vyšší než u naší populace? " Něco Vám poradím, vykašlete se na statistiky, ty jsou zkreslené. Stačilo kouknout na " civilizované " Turky, kam mnozí Češi jezdí na dovolené, jak dokáží vzít zákon do svých rukou a na ulici lynčovat, mlátit. A tak je to v KAŽDÉ muslimské zemi. Např. dnešní událost v Německu s napadením lékaře , nespokojenost s postupem chtěla rodina řešit uřezáním hlavy. To my jsme žabaři, píšeme stížnosti, max. to dáme do televize a páč pořád nic, kašlem na to a nadáváme na novinkách. To je ten rozdíl v mentalitě. Máte jistotu, že Čech Vám v 99,9% hlavu řezat nebude, max. Vám dá přes hubu.. V Afghánistánu je tomu přesně naopak.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 12:32:20 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, lynčování předváděli nedávno ve velkém i Češi, nemyslím si, že je to mentalitou, natož muslimskou. Vaše zjednodušení musím odmítnout.