MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2016 9:57:41 - nwo

Problémy bez ohledu na migrační krizi I

Dobrý den pane Bělobrádku,
to že se občané (teroristé) rekrutují i ze zemí EU, nemění nic na faktu, že pokud vyznávají zrůdný, nenávistný a povýšený islám nemají zde co dělat, natož aby měli volební právo apod. Chcete vědět proč? Žena není rovna muže (již to je proti našim zákonům, tudíž zde nemůže být vyznavač této zrůdnosti tolerován), uznávají incest, pedofilii, zoofilii a m.j. zavrženíhodnou pedofilní a vražednou zrůdu toho proroka, nestačí Vám to, za koho "kopete"? Proč záměrně lžete? Já osobně jsem si vědom, že zde máme náboženskou svobodu, ale ta má zajisté své mantinely. Předpokládám, že se mnou nebudete souhlasit, v tomto případě bych Vás poprosil o vyvrácení mého tvrzení (pokud možno ne pouze heslovitě a na půl věty, jak to máte ve zvyku).
Děkuji předem za odpověď.
David Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 12:43:03 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, to, co není v souladu s naším právním řádem, není legalizováno svobodou náboženského vyznání. Bez ohledu na náboženské vyznání, pokud někdo páchá trestný čin či přestupek, může být stíhán. Já kopu za lidi dobré vůle, demokraty, lidi s křesťanským pohledem na svět.