ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2016 9:02:04 - Alena Klečková

naše nafta v Německu

Dobrý den pane senátore,nedávno přinesla ČT zprávu,že nám bude vrácena naše nafta z Německa. Firma ,která ji má na uskladnění krachuje nebo je v insolvenci a naši rezervu nám prý vrátí.Musí se ale opravit vlečka a ta oprava bude trvat snad do jara. Ale je tu problém s kvalitou nafty,prý se neví,jak to s tou kvalitou bude,až se vlečka opraví. /asi v té naftě žlukne ten olej ze řepky - můj dojem/.Ostatní jsem pochopila ze zprávy ČT. To vypadá,že nikdo nepočítal s tím,že se bude nafta vracet do Čech! Nebo ČT přinesla "jakousi zprávu"? Rozumíte tomu? Jak tomu mám rozumět já,občanka,sice z vesnice,ale platící daně? To se to hospodaří a když to nevyjde,tak to občan zaplatí! A ani se nedoví,kdo se tím pěkně napakoval.Protože o nic jiného nešlo,než se napakovat.Nebo myslíte,že je to jinak? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2016 16:33:29 - Jan Veleba
 Paní Klečková, já si myslím, že budete mít pravdu. Přece není normální nechat si skladovat strategické rezervy nafty v cizí zemi u soukromé firmy! A když už se tato levota udělala, tak není normální, že se nikdo nepídí po tom, kdo je za to zodpovědný, tedy kdo podepsal tuto absurdní smlouvu. Už dávno to mělo být předmětem vyšetřování z popudu vlády a už dávno to měla přetřásat média. Místo toho je klid po pěšině, což pokládám za nepřímé potvrzení, že tato pochybná transakce je cinknutá. Jinak pokud se týká té řepky, respektive přimíchaného řepkového oleje, přidává se 6,2%, tak tam problém nebude. To procento je příliš malé.