MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2016 11:13:40 - pistolnice

muslimové ll

Dobrý den, odpověděl jste mi, že obcane chtějí porušovat ústavu a sikanovat jiné náboženství !? Proc pisete nesmysly , kdo chce porušovat ústavu je premiér, protoze se nechce ridit USNESENÍM sněmovny a má v plánu dotáhnout z Turecka 81 imigrantů muslimu. Čeští obcane do sve zeme zadne muslimy nechtějí, muslimové, ani islám do ČR a Evropy nepatří , jejich náboženství se neslučuje s naší a evropskou kulturou a je jasne , že z nás , nasich deti chtějí udělat otroky a Evropu si zabrat! ! Evropa nemůže přijmout miliardu ani stomilionu ilegalu ! Merkelova lze, když tvrdi, že je to pomoc pro potřebne, tomu veri jen hlupák , je to řízena islamizace Evropy ! Není to dlouho , co Sarkozy rval od pultíku , že se Evropane budou misit s muslimama, afrikanama dobrovolne , nebo to půjde násilím ! Viděla jsem to video , najdete si ho, bude Vam spatne , tohle chcete s tímhle souhlasíte ? Obcane nesikanuji , myslím , že stát , vláda neustále sikanuje občany, my se branime invazi a teroru !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 12:47:19 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, nesmysly nepíšu. Jak víte, že sem přijdou muslimové a ne křesťani nebo jezídové? Hlavně to je mechanismus, aby Tureckem desetitisíce nechodili.