Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2016 7:38:56 - Libuše-1

Integrace

Dobrý den, pane Zdechovský!
Proč se v celé Evropě nese heslo "musíme se snažit ještě více a většími prostředky ty přicházející ilegální migranty začlenit do naší společnosti"? Azyl se přece dává na omezenou dobu a pak se "uprchlíci" mají poslat zpět. Tedy určitě všichni ti mladí muži! Jak by asi vypadala Evropa, kdyby si za 1. nebo 2. sv. války všichni Evropané rozhodli migrovat do Ameriky, protože se "jim tady žije špatně"? My tady jako máme živit nějaké negramotné lidi, kteří o žádnou integraci nestojí (viz Německo a Francie a jejich no-go zony) a evrop. vojáci za ně budou umírat v jejich domovině? Jejich středověká "kultura" není pro nás obohacením a naši předci, kteří položili životy, aby tu invazi zastavili, se musí v hrobě obracet.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2016 23:25:24 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Myslím, že mou odpověď znáte. Opakovaně jsem se k tématu vyjadřoval. Podle mě je nesmysl sem vzít každého a snažit se ho za obrovské peníze integrovat. Když můj pradědeček emigroval do USA, bylo při příjezdu imigračním táboře napsáno heslo: If you don't love us, leave us. Myslím, že toto je potřeba těm lidem neustále opakovat. Pokud tady nechcete být, opusťte nás.
S pozdravem Tomáš Zdechovský