Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2016 10:21:53 - Vizionář

Ideologie multikulturalismu

Věříte v ideologii, která vynucuje vzájemné soužití globálních civilizací a odlišných kultur ? Jak se Vám líbí potírání křesťanských tradic v západní Evropě ( různé tzv. vánoční zákazy) ? Nemám nic proti muslimům, ať si zde praktikují v poklidu své náboženství, ne však na úkor ústupu našich tradic. To považuji za něco zcela nepřijatelného a divím se, proč křesťanské strany nebrání tradiční Evropu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2016 21:13:13 - Mgr. Daniel Herman
Vážený Vizionáři,
souhlasím s Vámi, že křesťanství je jedním ze zásadních základních kamenů evropské identity. Právě díky odklonu  od principů, z nichž naše společnost vyrůstá, se vytvořila hodnotová prázdnota, které využívají cizí ideologie a směry a vyplňují ji. Naše hodnotová prázdnota a praktický materialismus jsou naším významným oslabením v tomto "střetu civilizací". Křesťanské strany na tento fakt upozorňují a ve svých politických programech mají obsaženo naopak hluboké zakotvení v této naší identitě, aby nedocházelo k jejímu dalšímu oslabování.