Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2016 19:39:56 - Libuše-1

Europoslanec

Pane Zdechovský,
Když vezmeme jiný úhel pohledu. Zaznívají také názory, že je v podstatě „dobře“, že Británie zvolila odchod, protože nikdy nepřijala skutečně naplno myšlenku integrace. „Proces bude dlouhodobý. Nakonec z toho možná vyjde jiná, ale paradoxně posílená Evropa,“ věří europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Aneb, jak řekl stálý předseda Evropské rady Donald Tusk: „Co tě nezabije, to tě posílí?“Já Vás i p. Tuska chápu, mnozí by na vašich místech také věřili. Představa, že přijdete o takový plat za takovou práci, musí být děsivá. Co budete dělat, až se EU rozpadne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 8:24:24 - Tomáš Zdechovský
 Vážená paní Libuše,
odchod Velké Británie opravdu neznamená konec EU a věřím, že právě i díky britskému odchodu najde EU způsob, jak dělat věci lépe. Jinak jak jsem už mnohokrát říkal, na své funkci opravdu nelpím. 10 let před svým zvolením jsem podnikal a pokud bych zjistil, že působení ve funkci europoslance nemá smysl, k podnikání bych se určitě vrátil.S pozdravem
Tomáš Zdechovský