Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2016 16:29:11 - nejsem xenofob

pomoc uprchlíkům

Pane Europoslanče. Mohu se zeptat,jestli vůbec někdy padl návrch v EP vytvořit mírovou zonu v místech konfliktů . Vybudování středisek,kde budou přebíráni a zaučování migranti jazykům zemím,které se vybraly vlády či firmy z těchto zemí. Takto vybraní budou doveženi a zaučeni a pokud se chytnou,mohou získat občanství. Kdo se záměrně neintegruje,bude přemístěn zpět. Taková Líbie je ohromná země,je tam spoustu míst,kde mohou střediska vznikat a konec konců NATO může konečně dělat něco užitečného a to hlídat toto uzemí před militanty. At mi nikdo netvrdí,že když tam můžou bombardovat a zabíjet nevinné,že by jim někdo zakazoval stavět střediska co pomáhají. Že by nebyly peníze? ALe jdete,jen kdyby každý čech dal 100kč,tak jen čr vybere miliardu a to si piště že by se dalo mnohem víc,kdyby to mělo znamenat žádný uprchlík!!!!!! Proč sem EK neusále nutí sem tahat kulturu,která je s naší neslučitelná a nutí se přizpůsobit se nám. U6 konečně řekněte pravdu,že EU tady plánuje chalifát !!!!!!!!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2016 22:33:09 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,samotný Evropský parlament žádnou legislativu narhovat nemůže. Máte-li otázky k návrhům, obraťe se, prosím, přímo na některého z evropských komisařů.S pozdravemTomáš Zdechovský