Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2016 13:17:00 - Elissa

Kam to povede?

Dobrý den. Z následujícího videa je jasné, jaké mají dívky v Německu pocity. https://www.youtube.com/watch Čechy nejsou s Německem odděleny zdí ani hranice nestřeží armády, dokonce nejsou ani kontroly (to kvůli volnému pohybu zboží, peníze až na prvním místě), jednou to bude stejné i tady. Německá média běžně informují o tom, kolik je v zemi lidí bez jakékoliv identifikace vč. bojovníků, o tom, jak migranti podvádí úřady. http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/165453-novinar-pracoval-mesice-v-utajeni-mezi-uprchliky-z-jeho-zpravy-jde-mraz-po-zadech/ Jak odlišné zprávy oproti loňskému podzimu, kdy to byli všechno chudáci uprchlíci! Nevěřím, že se vše děje "jen tak." Pokud tohle vše vláda v Německu ví a nic s tím nedělá, zadělává na občanskou válku v ulicích. Čím dál méně se dá věřit tomu, že to není opravdovým cílem. Protože, kdyby chtěli, něco by dělali, migranty deportovali, zavírali, snižovali dávky.Čekají, až lidé vezmou ze strachu právo do vlastních rukou. Kam to povede?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2016 11:57:22 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,německý přístup k migrační krizi už jsem v minulosti kritizoval z mnoha důvodů. K tématu nezvládnuté migrace a problémům s tím spojeným jsem se vyjadřoval např.  zde: https://www.youtube.com/watch?v=9t4Re8b9DWM
S pozdravemTomáš Zdechovský