Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2016 8:48:34 - Marketa Jandísková

Turecko a spolupráce s teroristickými organizacemi

Dobrý den,
mám dotaz týkající se vyjádření MV v Německu, které jasně tvrdí a má důkazy, že Turecko spolupracuje s teroristickými organizacemi. Když jsme se do teď ptali na to českých politiků, vše vyvrátili a teď Německo oficiálně o tom mluví i v TV! To o tom české bezpečnostní složky nevěděly??????? A čeští politici také ne? A nebo v rámci politické korektnosti nám lžou, aby jsme si neznepřátelili Turecko???? Co to je za spojence?Budeme čekat,až sami vystoupí z NATO a zaútočí na ná jako v minulosti se svými muslimskými bratry? Pátou kolonu už mají v Německu i Rakousku.V čem nám ještě politici lžou a nesmí se o tom mluvit?Možná se dozvíme, že některé jaderné zbraně z Insbrucku zmizeli, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2016 20:02:43 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,myslím si, že bude lepší. když se zeptáte přímo na MV. Opravdu nevím, jak dobře byly či nebyly informovány bezpečnostní složky či Ministerstvo vnitra ČR.
S pozdravemTomáš Zdechovský