Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2016 11:48:46 - lucy22

čeká nás válka?

Dobrý den , chci znát Váš názor o tom, co se nyní děje v Německu a vlastně v celé EU. Media informovala o tom, že Německá vláda doporučuje občanům vytvořit zásoby jídla a vody na 10 dní.. K čemu se schyluje? Copak se o tom v politických kruzích nemluví? Neříkejte že taková opatření jsou jen tak pro jistotu.. objevily se i teorie, že je plánovaný útok na ruské vojenské objekty za účelem vyvolání velké jaderné války? a tyto útoky podle některých zdrojů maji přijít v nejbližších týdnech.. na co se tedy máme připravit? nechci abychom já a moje děti malé zemřely v tak kruté válce, ale vše se k tomu schyluje.. Něměcká kancléřka má své rozkazy a ty poslouchá.. co máme my obyčejní lidé dělat? na co se připravit? řekněte nám už někdo pravdu, mezi obyčejnýma lidma už se o válce mluví delší dobu, mluví o ní ruský prezident, spousta dalších politiků a vojenských analytiků.. nevěřím, že jde o zbytečnou paniku...vše má své příčiny a důvody a vždy jde o něčí zájmy... prosím o Váš názor..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2016 14:17:57 - Tomio Okamura
Dobrý den, nepochybně se západní politici připravují na válku s Ruskem, kterou zcela evidentně chtějí vyvolat za každou cenu - aniž by si uvědomovali, že nikdy nevyhrají a následky ponese celá Evropa. Faktem je, že obnova Evropy by pomohla USA. Naší nadějí je, že snad nadcházející volby v Evropě i USA odstaví agresivní a nedemokratické elity. Lidé jako Trump, Le Pen a další, včetně naší SPD, sází na spolupráci v míru. Kdysi jsem slovo mírová spolupráce bral jako socialistické klišé. Dnes na prahu světové války ho beru s plnou vážností - boj za mír je dnes to nejdůležitější. I proto musíme všichni k volbám odstavit stávající proválečné elity.Hezký den,Tomio Okamura