Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2016 14:31:23 - žula

Co je podmínkou pro členství v ODS?

Čekal jsem podobnou odpověď. Ale nemyslíte, že by členové jedné strany, měli hájit aspoň stejné hodnoty a ideály? Nebo to k vám opravdu do strany může úplně každý? Nemyslíte, že i to je důvod, proč si ODS prošla krizí? A co když se k vám teď budou chtít dostat další lidé, co budou mluvit jako Novotný nebo Zeman? Myslíte, že takové lidé, jsou nám něčemu prospěšní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 20:27:58 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím. Určitě měli. Do strany může být přijat ten, koho místní sdružení jako svého člena schválí. Můj názor je, že se strana postupně kultivuje i díky trpkým zkušenostem. Znovu opakuji, že v demokratické straně nemáte mnoho jiných možností, pokud člen nepostupuje v přímém rozporu se stanovami.

Rozumím vaší nespokojenosti a věřte, že se snažíme i v mnoha jiných případech vždy dělat maximum, aby těch negativních případů ubývalo. Často však jiný nástroj než přesvědčovat a vysvětlovat nemáte.

S pozdravem

Miloš Vystrčil