Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 10:05:35 - D. Šach

volby

Politiky jsme si zvolili, aby nás reprezentovali. Pokud neodpovídají na dotazy a my tak nemáme šanci znát jejich názor, je to na nic. Moc tak nerozumím tomu, proč vás někdo kritizuje za to, že vyjadřujete svůj názor na to, na co se vás občan ptá. Podle mě je to ctnost. Nebo se vracíme do doby, kdy vyjádření vlastního názoru bude trestné? Myslím také, že zde platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Zdá se, že je to za dlouho, ale sněmovní volby jsou už za rok. Budete kandidovat? A kdybyste se dostali do vláda, jaká ministerstva byste chtěli? Myslím, že teď jste dostali, co zbylo

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2016 22:40:00 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Šachu,děkuji za vstřícná slova pochopení a podpory, kterých si vážím. Ano, jsem připraven v příštích volbách do Poslanecké sněmovny opět kandidovat. Pokud by se po volbách taková možnost naskytla, rád bych si ještě zopakoval jedno období v resortu kultury, protože bych měl možnost dotáhnout a uskutečnit některé projekty, které přesahují rámec jednoho volebního období. Co se týká postoje celé KDU-ČSL, to je nyní skutečně předčasná úvaha, ale ve střednědobém horizontu bude třeba takovou diskusi zahájit. Vše ovšem bude záležet na výsledcích voleb.