Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 16:30:56 - nejsem xenofob

aféra Soros a jeho rozvracení EU na zakázku USA,jede v tom i ČSSD

Co na to říkáte,jistě víte že byly prolomeny emaily a že řada zákonů co byla schválena vaší vládou jsou prací této skupiny,která rozvrací státy v evropě a degraduje rodinu jako základní stavební kámen. Prolomíte mlčení a postavíte se čelem a napíšete zde jak to je a nebo budete dále mlžit. Děkuji za jakékoliv vyjádření.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2016 9:44:41 - Ing. Antonín Seďa
 Předně musím řící, že já nikdy nemlžím a říkám zde své názory, které opírám o fakta a nikoliv doměnky či záměrně vedenou propagandu. Vláda zákony neschvaluje, ale předkládá Parlamentu ČR. Pouze zákonodárný sbor, to je Poslanecká sněmovna PČR a Senát zákony schvalují. Takže pokud tvrdíte, že vláda je při přípravě zákonů ovlivňována panem Sorosem či USA, tak mi dejte důkazy. Protože naopak česká vláda podporuje naše členství v EU i partnerství v NATO. Tohle se mi opravdu nezdá jako relevantní. Druhou věcí, a tady s vámi musím souhlasit, je ovlivňování zákonů, které se tvoří na rozličných ministerstvech. Ono by bylo snadné prosadit programové priority ČSSD, ale to by musela být sociální demokracie sama ve vládě a musela by mít většinu v parlamentu. Kromě koaličních partnerů tu jsou ovšem další zájmové skupiny, jako odbory, zaměstnavatelské organizace, rozličné neziskové organizace či přímo lobbisté, hájící zájmy rozličných skupin osob. Tohle vše může ovlivňovat rozhodovací a schvalovací proces při přijímání zákonů. Otázka rodiny já osobně považuji za základní kámen každé společnosti. Pokud hovoříme o některých aktivitách kolem lesbických párů či gayů, pak to je poslanecký a nikoliv vládní návrh zákona a já osobně takový zákon podporovat nehodlám. Vždy jsem se choval tak, abych se za své hlasování nemusel stydět a mám dostatek osobních i odborných zkušeností, abych věděl, jak mám postupovat. Protože si uvědomuji dopady přijatých zákonů na budoucnost celé naší společnosti. Ano, je třeba hájit práva menšin, ale ne tyto menšiny propagovat a podporovat na úkor většinové české společnosti. Týká se to nejen Romů či jiných národností, ale i rozličných sexuálních orientací. Vláda musí podporovat tradiční rodinu a výchovu dětí. Ty jsou budoucností našeho národa.