MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 18:05:37 - Ignác H.

Chci své daně zpět, neboť stát nechrání své občany...

Dobrý den,
jelikož je priorita chránit své občany před kýmkoliv z venčí, chci vrátit své daně zpět. Dle Ústavy, máme své hranice(ani Schenghen je nezměnil)! a ty nejsou chráněny a pokud mi budete tvrdit, že jsme chráněny, tak co dělají nelegální migranti na území ČR? Na koho se mám obrátit?Dřív se na hranici střílelo a teď? Co je to vlastně humanita o které se neustále mluví? Humanita je nakrmit a vrátit uprchlíky, v Sýrii je bezpečných míst spousty a že neumí státy vracet migranty? Je otázka, zda je chtějí či nechtějí vracet, EU-její úřady jasně ukazují, že je vracet nechtějí a stále vydávají zákony, které tomu mají zabránit. Vše co učinili zvýšilo migraci- Frontex(cestovka neleg.migrantů),nelegální přechod přes hranice-obdrží dar sociální dávky, jak je možné, že se mluví jen o integraci a ne o zpětném návratu? Jak je možné, že migranti přicházejí z více jak 103 zemí nelegálně? Nevím o tom, že by se v tolika zemích 1. válčilo. A za druhé, pokud někdo nechce dělat, ať chcípne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2016 11:44:04 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, povinností občana se nezbavíte. Poradí vám určitě na ministerstvu vnitra. Dříve se střílelo na hranicích, aby lidé neutíkali, ne přicházeli. A byl to zločin. Nelegální migrace vždy byla a bude. Nyní zažíváme ovšem v Evropě(ČR se to prakticky netýká, je u nás méně žadatelů o azyl než v roce 2002) obrovský nápor. Odhady hovoří až o 50% nelegálních migrantů jsou ekonomičtí, kteří nárok na azyl nemají.