Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 21:46:47 - Damph

Proč z nás děláte hlupáky?

Unie nám nalhala že migranti jsou všichni váleční uprchlíci kterým je třeba pomáhat. EU všechny ekonomické migranty, zločince, teroristy hodila do jednoho pytle se skutečnými uprchlíky. jenže se ukazuje že válečných uprchlíku je jen malá část z nich. K čemu nám je Unie která nás obelhala, nutila nás je přijímat a ještě kritizovala za prověřování migrantu a stavění plotů? To nejsou jasné dukazy že EU tady chce maximum migrantu všeho druhu? Kdyby se EU nesnažila sem migranty dostat, ochránit nás před teroristy, tak by alespon, když už nic, vyzvala členské státy aby se chránily před masovou migrací a nekritizovala by za to, nemyslíte? Bohužel dělá přesný opak. Společná stráž jak jsem psal, není nic jiného než pouhé gesto jak umlčet kritiky EU. Unie spoléhá jen na gesta a snaží se tím zakrýt problémy. Přestante nás obelhávat i Vy, pane Zdechovský a podívejte se pravdě do očí, protože tohle jsou nezvratná fakta.
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.08.2016 15:06:17 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,na stejné či podobné dotazy už jsem odpovídal ve své  předchozí odpovědi (či předchozích odpovědích).S pozdravem
Tomáš Zdechovský