Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2016 10:59:50 - nejsem xenofob

ofic.důvod návštěvy paní Merkelové

Dobrý den,tak nějak prosakuje oficialní důvod návštěvy paní kancléřky. Bude se zde jednat o přesídlování uprchlíků z německa do čr při ponechání německé podpory na rok a posléze by měla vzniknout nějaká evropská daň. Můžete nějak potvrdit tyto fakta? Bylo by to šílené,vznikl by tak u nás neřešitelný problém do smrti nepracujících lidí nehledě na to,že češi by na dávkách braly 4-8tisíc a cizinci 20!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.08.2016 13:25:40 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu tuto informaci potvrdit, protože jsem nebyl účasten jednání s paní kancléřkou. Včera jsem bedlivě poslouchal pana premiéra i pana prezidenta, a tuto informaci jsem nezaznamenal. Naopak se potvrdil rozpor mezi Německem a Českou republikou v pohledu na povinné kvóty i řešení migrační krize. To, co se povedlo, je přesvědčit paní Merkelovou ke zvýšené ochraně vnějších hranic Schengenu. JInak rozumím vaším obavám a ani já bych nesouhlasit s tím, že součástí nějaké integrace cizinců by nebyla práce, ale sociální dávky. A je mi docela jedno, zda by peníze šly z EU či ze státní kasy ČR.