Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.08.2016 16:26:29 - Holoubátko

6000 migrantu, nebo kolik jich bude

Dobrý den, jste u zdroje, prosím řekněte mi na rovinu: Doopravdy s kolika muslimama se počítá pro českou republiku, už dnes je jasné že udajný počet prvně stad 1700, pak 5000 ted min 6000. S kolika se doopravdy počíta prosím na rovinu. Žádné fráze ale ale bud číslo nebo stovky, tisíce, desetitisíce atd. Jinak nevěřím EU a hluboce lituji že jsem byl pro vstup. Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2016 11:05:55 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,myslíte migranty, nebo muslimy? Předpokládám, že máte na mysli přerozdělení migrantů na základě kvót. Počet určený k relokaci pro ČR je 3091. Jak ale určitě víte, přerozdělování opravdu nefunguje a opravdu nikde nebylo napsáno, kolik z nich má být muslimů. Otázka, s kolika muslimy se počítá, tak nedává žádný smysl, protože to nikdo nemůže vědět. 
Informace k aktuálnímu stavu přerozdělování máte zde: http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/press-material/docs/state_of_play_-_relocation_en.pdf
Čísla svědčí celkem výmluvně o tom, jak přerozdělovací mechanismus není příliš funkční. Na to, že nucené kvóty, nebudou účinné řešení, jsem koneckonců upozorňoval už mnohokrát. 
S pozdravem
Tomáš Zdechovský