Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2016 15:53:07 - Holoubátko

burkiny a pod 2

Dobrý den, bohužel neumím anglicky, s paní Federica Mogherini se tudíž nedomluvím, ale předpokládám že jako europoslanec za ČR jí můžete interpelovat VY? Jestli že ano, můžete se jí prosím zeptat, proč to nejde, když v evropě se musíme podřizovat a hledat kompromis ( který i přes nesouhlas časti obyvatel, nařizují zákony a prý mezinárodní smlouvy), proč eu také netlačí na Sa a pod. státy aby našly kompromis, můžeme na ně uvalit SANKCE, ty jsou dneska velmi populární. Děkuji že se za mě paní Federica Mogherini zeptáte, dále prosím udělějte potom o tom článek, at poznáme její demokratický názor. Děkuji Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.08.2016 11:16:11 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,mínil jsem to jako radu pro Vás, pokud máte o věc opravdový zájem, ona by Vám odpověděla snad nejlépe. Pokud na to vůbec odpovědět lze. Jakákoliv záležitost týkající se společné zahraniční politiky vyžaduje také souhlas všech států EU a nikdo zde nemá absolutní moc k tomu, aby něco změnil. Nejen já si myslím, že to, co Vy požadujete, opravdu není reálné. 
 Já osobně se proto snažím všemi možnými způsoby řešit spíše věci, kde jde o práva pronásledovaných a často také i o životy lidí. Jedná se např. o pronásledování křesťanů - reference naleznete např. zde: 
http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=438313
http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Europoslanec-Zdechovsky-Ve-Strasburku-zaznela-ostra-kritika-pronasledovani-krestanu-v-Africe-384107 
http://www.christnet.cz/clanky/5643/cirkve_na_kube_stale_bojuji_o_preziti.url
S pozdravemTomáš Zdechovský