Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2016 15:14:32 - pistolnice

přijímání muslimů ,

pane Zdechovsky , urcite víte , že obcane ČR , nechtějí do naší zeme zadne muslimy, protoze každý muslim představuje nebezpečí !! Pokud chcete docasne pomocí ženám a dětem, tak snadmmožná , ale už i malý chlapci zabíjejí osoby, které drží IS , to vam nevadí, me tedy Ano . Proc NATO - Italové privazeji z libyjskych vod na italskou pevninu vypasene, ekonomicke ilegaly ? Proc to EU s Merkelovou dovoli , když Eu chce pomáhat jen potrebnym ? Chcete mi tvrdit , že EU není se schopna domluvit, s Itálií , aby hromadne nedovazeli tisíce a tisíce ilegalu ? Proc je nevrací zpátky do Libye ? Cela EU ví a poznala , že jsou muslimové krajne nebezpeční, Africani to samé, takže Merkelova nechce vedome zastavit genocidu bílých Evropanů a zničit národní staty ???!!! CO bude Itálie dělat s miliony ilegalu , bude je lifrovat na Německo , Francii , Švédsko ,, atp. co s tim chce Merkel dělat? ? Pořád přijímat , většinou vrahy a nasilniky, kteří přišli bojovat ne pracovat , ona nemá rozum ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2016 20:59:47 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz. 
Moc nevím, na co odpovídat :-) Na to, zda někteří politici mají rozum nebo ne zásadně neodpovídám a mé další názory na to, co píšete už znáte ;-)
S přátelským pozdravem Tomáš Zdechovský