Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2016 17:13:03 - VratislavTůma

Evropani vs muslimové, vždy to skončilo válkou(historie za posledních 1000let)

Dobrý den,
mám takový dotaz, proč OSN nezřídilo na bezpečných území Sýrie veškeré tábory pro Syřany? Rozhodně by to vyšlo levněji než v Evropě a oni sami by se na provozu mohli podílet. Tady potřebují služky a uklízečky, no kde to jsme, že si někdo po sobě nedovede uklidit?Vypadá to, že v Evropě jsou z 99% ekonomičtí migranti. Jak je možně, že se černoši vydávali za Syřany a dostali v Německu azyl? To si máme zase opět kvůli Německu zničit svoji zem? Stačí se podívat do historie, jak dopadli vždy Evropani s muslimskými migranty, vždy to skončilo válkou a pokud nám představitelé OSN něco vnucují, ať si je vezmou třeba do Koreje. Humanita neznamená, že se má "bohatší Evropa"(která to má pracovně vydřené) o někoho líného starat, který nechce pracovat. A pokud vím, humanitní Evropu z nás dělají jen političtí představitelé, Evropa žádnou humanitou nikdy neoplývala, to tvrdí jen politici, kvůli tunelům pro neziskovky. No, jestli chcete, aby muslimy zde obyvatelé stříleli, tak je sem vemte..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2016 21:05:02 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za Váš dotaz. Pokud se chcete dozvědět odpověď, myslím, že bude lepší obrátit se přímo na OSN. 
Opravdu nevím, zda by bylo vůbec možné zřídit přímo na syrském území tábory schopné pojmout všechny uprchlíky z válkou zasažených oblastí. Zbytek raději ponechávám bez komentáře. Nevím, zda se ptáte či jen máte potřebu sdělit svůj postoj. 
S pozdravem 
Tomáš Zdechovský