PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2016 20:01:08 - venosF

Sliby chyby

Dobrý den, pane poslanče, tak migranti se sem naváží a co proti tomu dělá? Slíbil přece že udělá vše, aby tomu zabránil. Už chápete, že je to jen populista?https://www.novinky.cz/domaci/413186-do-ceska-prijelo-osm-uprchliku-z-recka-na-zaklade-kvot.html

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2016 22:04:10 - PhDr. Zdeněk Soukup
 Vážený pane, jsem znepokojený stejně, jako Vy. Před návštěvou Angely Merkelové jsem spolu s Platformou zákonodárců na obranu evropské kultury /sem její zakladatel/ poslali premiéru Sobotkovi výzvu, ve které ho žádáme nepřijímat žádné kvóty na uprchlíky. Všichni jsme si mohli přečíst a slyšeli jsme z médií jeho ujištění že je v tomto směru zásadový. Poslední události ale nasvědčují že hraje dvojí hru. Bohužel, jsou parlamentní prázdniny. A tak musím čekat do 6. září, kdy začíná schůze PS. Tam chci navrhnout zařazení mimořádného bodu s touto problematikou. Tedy udělám přesně to, co jsem několikrát slíbil. Prosím, napište mě, kdy jsem nějaký slib nesplnil. Potom bych si asi zasloužil Vaše výtky. Pochopitelně důležité bude zda Sněmovna můj návrh podpoří.