Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2016 21:22:43 - venosF

Proč se tím nechlubíte.

Dobrý den, pane poslanče, že letos nevezmem migranty z Turecka, nebo pozastavení akce GEN 21,to Chovanec vytrubuje do všech médií. Proč se stejnými fanfárami nevítáte migranty, co sem vozíte jakoby tajně? Proč se to dozvídáme zpětně ?
Sobotka nechce silnou mulimskou komunitu, tak proč ji zvětšuje? Proč nám říkáte jak bojujete proti kvótám, ale nikdo se nechlubíte jak je plníte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2016 15:59:48 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím proč, ale stále se tyto otázky opakují. Předně, každý poslanec dostává pravidelnou týdenní zprávu o stavu migrace v naší zemi. Tady je nutno říci, že ČR každoročně přijímá několik tisíc lidí, zejména z Ukrajiny, Slovenska apod. Já opravdu nemám informace o tom, že by ČR měla převzít tisíce osob z Turecka. V současné době převzala 8 osob z Řecka a to podle mého názoru není žádná hrozba. Tito lidé jsou důkladně prověřeni státními orgány a postupují prověrky podle platných zákonů. Nevím, kdo co říká, ale já pouze konstatuji infomrace, která jako poslanec mám. A pravdou je, že ČR stojí v čele odporu zemí proti povinným kvótám. To, že první povinné kvóty EU přijala proti vůli naší země snad víte. Takže opravdu nevím, v čem vidíte rozpor.