Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2016 21:56:21 - Holoubátko

USA a uprchlíci

Dobrý den, zrovna čtu jak USa slavnostně vyhlašuje že přijmula 10K syrských uprchlíků, to je výsměch? Ten kdo tohle cely rozdmýchal si veme 10K lidí a evropa má strávit miliony? Co tam dělate proč je nanalodíte a neodvezete do USA, oni za to můžou nejvíc, at předvedou jak se o ně postarají, když si pořád stěžují na EU. CO ta EU vubec děla tohle si nechá líbit. OMG. Prosím Vás myslíte si že všichni ti eu poslaci a uředníci si zaslouží svůj plat? Podlě me to už nezvládaj, takhle dělat jakykoliv zaměstnac chcípne hlady. Jediny stěstí že Vy a politici EU a vlad nemáte vlastně žádnou zodpovědnost, ničím neručíte, vězení se bát nemusíte, když se někde vynaloží x miliard eur nesmyslně nebo to někdo ukradne vás se nic nestane. tvl to je ale práce. Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2016 17:38:21 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Holubemyslím, že jste si spletl viníka. USA jím opravdu nejsou. Zapomněl jste na Bašára Assada (a samozřejmě i na islamisty). Zbytek proto ponechávám bez komentáře.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský