Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2016 18:58:31 - J. Skácel

Bašár Assad 2 ???

Není Vaše plivání na Assáda je hrubě nekřestanské skoro až islámistické ?

Jaký je to nelida ??? , umožnil 1,5 mil iráckých křestanů , které ohrozila Americká válka v Iráku asyl . I toto byl jeden z důvodů (údajně to vedlo k diskriminaci toho pravého demokratického islámu ) proč sunitové z Allepa po kázání v hlavní mešitě wahábistického immáma vyrazili k tureckému přistavenému kaminonu se samopaly na náměstí u mešity. Na místě "demokraticky" zastřelili 12 opistolkovaných policistů a vyrazili řádit do alavistických a křestanských čtvrtí Allepa . Možná v počátku to bylo řízeno francouzskými tajnými službani (5 dní operace řídil plukovník DGSE než byl zabit v residenci syrskou raketou spolu s novinářkou /sekretářkou).
Dále se toho obětavě ujala CIA a řídila to Clintončina NGO "Přátelé Sýrie".
Kdo tam zorganizoval přesun 1 500 sunitských bojovníků z Lybie (vycvičených Francouzi v tuniských kasárnách ) se neví, ví se jen že byli vypláceni saudskými prachy naším NATOspojencem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2016 19:26:25 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,opravdu nevím, co myslíte oním nekřesťanským a islamistickým pliváním. Asadovy jednotky se dopouštěly masakrů na vlastních civilistech a užívaly zakázané chemické zbraně. http://www.wsj.com/articles/u-n-report-finds-chemical-weapons-used-by-syrian-regime-islamic-state-1472092954 
Na krvavém prlběhu občanské války měl na začátku největší zásluhu právě Bašár Asad. Ne, opravdu tím nezpochybňuju, že zvěrstev se dopouštěly i  další strany konfliktu. K otázce Sýrie jsem se vyjadřoval např. zde: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/cesi-maji-z-uprchliku-prirozeny-strach-rika-europoslanec-zdechovsky-20151111.html
S pozdravem
Tomáš Zdechovský