Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2016 21:13:05 - Docent

Tentokrát jste vedle

pane europoslanče! Nevím jestli jste tak málo informovaný o Sýrii nebo prostě něco plácáte co Vás napadne, když se snažíte odpovídat na dotazy (což je jinak dobré, mnozí občany okázale ignorují). Je opravdu strašně zajimavé když udajné křestanský západ se spolčí s největšími podporovateli terorismu na světě Saudskou arábií a Katarem a prostřednictvím teroristů (radikální islamisté, žádní mod. rebelové, kteří chtějí demokracii), kteří Do sýrie proudí z celého světa chtějí na pol. objednávku mocných zlikvidovat nejvíce sekulárního prezidenta na Blízkém východě?! Jeho Vláda žádné etnické čistky nedělala a nedělá. Oni bojují proti lidem, kteří vypadají, mluví a chovají se jako teroristé. Samozřejmě se dělaly i přehmaty, ale v každé válce umírají nevinní lidé. Vy opravdu nevíte, že tamní křestané Asada a syrskou vládu plně podporují? Pokud vláda, která je naprosto legitimní padne, čeká nejen křestany, jezidi, alawiti, šiita a umírněné sunnity genocida. Tohle chcete? Doufám, že ne.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2016 10:22:58 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, k otázce Sýrie jsem se více vyjadřoval např.  zde: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/cesi-maji-z-uprchliku-prirozeny-strach-rika-europoslanec-zdechovsky-20151111.html
S pozdravem
TZ