Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2016 22:17:22 - Damph

Proč z nás děláte hlupáky?

Že jste odpovídal jasně? Tvrdil jste že EU netvrdila že migranti se nemají spojovat s terorismem - skutečnost je že to říkala. Tvrdil jste že nás EU nenutila brát zločince - skutečnost - nutila pomocí kvot. Tvrdil jste že stavění plotu kritizovali někteří politici - skutečnost - dá se říct že cela oficiální politika Unie byla kritizování plotu. Chtěl jsem vědět proč Unie nevyzvala státy k ochraně hranic a prověřování - odvracel jste pozornost k počítání migrantu. A asi máte zvláštní uvažování i Vy, když jste před pár příspěvky tvrdil to samé co já, že spolupráce Turecka a IS je dobře známa. Tolik k vašim udajně "jasným odpovědím". V televizi jste mluvil dobře. Kritizujete na Unii kritiku plotu, kvoty, navrh na společné soc. dávky. Ale asi jsou to pro Vás nevýznamné věci, když za Unii jako takovou bojujete. Kde jsou reformy EU po Brexitu - nikde, jen se dál vzdaluje obyčejným lidem. Děkuji že jsem si s
Vámi ověřil že EU je opravdu paskvil, který by měl co nejdříve skončit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2016 13:50:15 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz, tedy spíše napsání Vaší pozice.
Ano, odpovídal jsem jasně a hlupáka z Vás rozhodně nedělám. Myslím, že hovořím velmi jasně a pokud si myslíte, že EU je paskvil, budu rád, když mi řeknete, co je tedy řešení.
S pozdravem Tomáš Zdechovský