Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2016 22:08:00 - Damph

Proč z nás děláte hlupáky?

Pane Zdechovský, o co Vám jde? Jestliže v EU se mluvilo o tom že migranty nemáme spojovat s terorismem a Vy jste tvrdil opak, tak je jasné že jste nemluvil pravdu. Jestliže EU nevyzvala členské státy aby stavěly ploty a dukladně prověřovaly migranty a Vy jste tvrdil že členské státy kritizovala za nepočítání migrantu, tak je to Vaše jasná snaha vyhnout se odpovědi na to co Unie nedělala a přitom dělat měla. Podobně jste se zachoval při dalších odpovědích. Jakou má cenu se s Vámi dál bavit, když nemluvíte pravdu, mlžíte, kličkujete. Říkáte že jsem předložil pouze svou pozici, nevím jaká jiná by měla být pozice, když se zakládá na jasných faktech co Unie nedělá a měla by dělat a dělá a neměla by dělat.
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2016 6:57:40 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,díky za dotaz.
Na začátek bych rád uvedl, že neříkáte v několika věcech pravdu.
a. vždy jsem byl pro prověřování všech, co přijdoub. byl jsem jeden z mála, který se stavbou plotu v Maďarsku souhlasil, protože jsem se tam byl podávatc. nepodsouvejte mi tady nějaké nesmysly o tom, že se vyhýbám odpovědi. Ba naopak.
Chápu, že nevíte, že imigrace je národní kompetencí a EU v ní má pouze omezené kompetence v roli koordinační. Ne vždy za vše může zlý Brusel ;-)
S pozdravem Tomáš Zdechovský