Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2016 15:11:20 - Damph

Proč z nás děláte hlupáky?

- v čem neříkám pravdu? Já tady mluvím o tom co dělá Brusel, ne Vy - zase kličkujete s odpovědí
- pokud se nevyhýbáte odpovědím, říkáte věci na rovinu a říkáte pravdu, proč toto neděláte zde: http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Tomas-Zdechovsky-34026/otazka/Proc-z-nas-delate-hlupaky-103104
- já moc dobře vím že imigraci řeší především národní státy. To ale má být jako omluva pro Brusel jak se chová? Zřejmě nechápete že je přece hloupost aby EU podkopávala nohy členským státum, kritizovala je zato co vlastně dělají správně, hrozit jim sankcema, 7 milionovým výkupným za migranta a podobnými nesmysly. Opravdu hodně platná Unie.
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2016 15:45:49 - Tomáš Zdechovský
 Vážená pane Černochu,EU má 28 členských zemí s různými zájmy a postoji. Těžko proto můžete očekávat, že bude možné nalézt snadno a rychle shodu ve věcech, jako např. migrační krize. Navíc opravdu nelze svádět výroky některých představitelů na celou EU. Já jsem s uvedenými výroky nesouhlasil a kritizoval je. Svoji kritiku proto směřujte, prosím, na adresu autorů Vámi zmíněných tvrzení. 
S pozdravem
Tomáš Zdechovský