Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.09.2016 8:35:34 - Damph

Totální fraška

Tak jsem se zase zmýlil čeho jsou v Bruselu schopni. V Turecku se rozpadá demokratický systém. Režim zavírá nepohodlné lidi, novináře, politiky, vědce, učitele i dělníky, kteří si dovolí nesouhlasit. Zakazuje noviny, televizní a rozhlasové stanice i webové portály. Turecko provádí genocidu Kurdů a zpochybňuje genocidu Arménů. Takovému státu chtějí unijní politici uvolnit vízovou povinnost jak nyní oznámili že na tom budou dále pracovat? Martin Schulz ještě v květnu tvrdil že Turci musí splnit všechny podmínky, před pár dny ale oznámil že neshody ohledně protiteroristických zákonů by neměly ovlivnit dohodu týkající se bezvízového styku. Merkelové říkali že bezvízový styk znamená bezpečnostní riziko, na to řekla že o rizicích se nemá mluvit. Myslím že když dám 10-letemu dítěti informace at si nastuduje, tak spíč bude proti téhle šílenosti než evropští politici. Tito politici takto chtějí ohrožovat naši bezpečnost. A co Severní Korea? Také by si nezasloužila bezvízový styk?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2016 9:59:20 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za tu kritiku, ale přijde mi úsměvná. Já jsem pro bezvízový styk? Odpověď NE, nejsem.
Jinak doufám, že jste tak kritický i k dohodě Ruska a Turecka. Erdogan se asi inspiruje u Putina. A pokládáte tyto dotazy také komunistům? Kritizujete je? Kritizujete všechny ty zastánce starých dobrou časů? 
Jinak bezvízový styk se Severní Koreou není srovnatelný. Ale to zřejmě víte.
S pozdravem Tomáš Zdechovský