PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.09.2016 21:00:24 - JardaII.

Děkuju

Děkuju, vysvětlil jste to bezvadně, mnoho lidí to určitě neví. Jsem pro prezidentský systém (USA), ne jako ve Francii. Věříte, že dnes už nebudete mít s politickým okolím takové potíže jako dřív? A co je na tom pravdy, že vás jistí pánové nevpustili do parlamentu ČR při volbě Havla prezidentem? To by taky zajímalo veřejnost. Děkuju pěkně a držím palce Vám i pravé demokracii.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2016 11:07:11 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, děkuji za uznání. Samozřejmě jsem mluvil o prezidentském systému, ve Francii je to takový poloviční. S politickým okolím mám a budu míst stále větší potíže. Nyní se totiž ukázalo, že se naplnilo vše, o čem jsem hovořil před lety. Takže mne takzvaní političtí oponenti nenávidí ještě více. Kdyby jenom nevpustili do parlamentu, ale drželi mne od parlamentu velmi daleko (z Pankráce je to přeci jen kus cesty) a to dost dní před i po volbě. A zcela otevřeně na tom mém odklizení se podíleli všichni, kdo byli tehdy ve funkci, předseda vlády, parlamentu, Hrad, první "dáma", atd.Děkuji, společně zvítězíme.