Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.09.2016 8:46:47 - Krotký S.

Migrace jde podle plánu-Kalergiho plán a Euromed

Dobrý den, proč se čertíte kvůli migraci, vždyť jde podle plánu EU! Z nelegální migrace udělat legální a odbourat všechny překážky, aby se mohli dostat do Evropy "beztrestně a pod ochranou". Vždyť Schengenský prostor byl předpřípravou Kalergiho plánu a Euromedu (přijmout 50-70 mil. muslimských a afrických migrantů). Tak proč děláte nyní hloupé??? Vždyť to organizují představitelé EU se Sorošovými nadacemi. Myslíte, že Nigerijci, se budou plahočit jen tak do Evropy, když neznají ani sousední vesnici?Pokud tam přijdou zástupci neziskovek či OSN a slibují jim domy,auta, ženy a že budou živeni zadarmo v Evropě, tak je logické, že se všichni seberou a půjdou do Evropy s mobily a penězy, které jim Sorošova nadace poskytne. Pak se jen stačí přiživit formou pašeráků a je hotovo, migrace pak půjde sama.Nebýt Frontexu, jak by se sem Nigerijci a další Afričané dostali? Za záminkou sledování pašeráků je sem vozí.Teď se čeká na občanskou válku a vymlácení původního obyvatelstva, proto muži (20-35)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2016 9:34:13 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Tvrdíte: Vždyť Schengenský prostor byl předpřípravou Kalergiho plánu a Euromedu (přijmout 50-70 mil. muslimských a afrických migrantů). 
Nějaký odkaz?
Jinak já osobně žádným spikleneckým teoriím nevěřím ;-)
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský