Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.09.2016 12:05:52 - PerHakan

Invaze z Afriky pokračování

Pořád mě nechápete pane Tomáši.
V zájmu celé EU by mělo být, aby invaze mmj. z Afriky ustala. Přesto si člen EU Itálie vesele dováží tisíce Afričanů týdně...Přece tohle nemůže pokračovat, letos jich je více než vloni. To nikoho z čelních představitelů nezajímá? Když se tím pomáhá vytvoření problémů jako je džungle v Calais, kriminalita, zneužívání soc. dávek, znásilňování. Pobřežní stráž a vytvoření libyjských jednotek - to už jako funguje? Já jen slyším a čtu jak připlouvají další lodě tahané Italy, Lékaři bez hranic a jinými a nikoliv, že začal boj s pašeráky a vracení do Libye všech lodí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2016 20:02:30 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,viz má předchozí odpověď. Na všem se nyní pracuje a vedle toho je plánováno také uzavření smluv se severoafrickými zeměmi o spolupráci ve věci ilegální migrace. EU má 28 členských zemí a nalezení shody a realizace řešení problémů bohužel trvá často delší dobu. Vyřešení situace Calais a dalších problémů, které jste zmínil, je ale především věcí samotných členských států a je na jejich vládách, jak se s věcí vypořádají. Mimochodem, problémům v Calais jsem se věnoval např. ve svém posledním článku na blogu, na který bych Vás rád odkázal: http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=549962
S pozdravemTomáš Zdechovský